Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen?

Specialist in voegwerk

Wanneer het voegwerk van je gevel in slechte staat is, is het noodzakelijk om dit probleem snel aan te pakken. Het is natuurlijk het visitekaartje van jouw woning. Daarnaast is het van belang om verdere schade aan jouw gevel te voorkomen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis.

Een mooi gevoegde gevel geeft weer een heel ander aanzicht van je woning en draagt dus ook bij aan de waarde van je woning of gebouw.

Maak je nu een afspraak? Dan komen we binnen 1 week aan huis om een gratis & vrijblijvende offerte te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

  • 10 jaar garantie op renovatie en nieuwbouw

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Gratis dakinspectie & offerte

Dakdekker barneveld

Gevel laten voegen

Of het nou gaat om het voegen van een nieuwe woning of het vervangen van oud voegwerk. Met 20+ jaar ervaring helpen we graag bij het vakkundig (op)nieuw voegen van de gevels.

Slechte voegen ogen niet alleen onverzorgd, maar zijn ook bijzonder schadelijk voor de woning. Vocht kan zich dan namelijk opstapelen in de buitenmuur, wat tot barsten kan leiden bij vriesweer. Een permanente en verzorgde oplossing is dan het herstellen en renoveren van de voegen. De slechte voegen worden dan uitgeslepen of uitgehakt. Vervolgens wordt de gevel schoongemaakt om vuil en voegresten te verwijderen. Ten slotte kunnen we de nieuwe voegen plaatsen. Een ingreep die zorgt voor een heel ander aanzicht van je woning en vocht- en schimmelproblemen voorkomt.

Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het voegen van nieuwbouw. De uitstraling van een nieuwbouw woning wordt voor een groot deel bepaald door het voegwerk. Dat maakt een woning echt af.

Gratis offerte of advies?

Weet je niet zeker wat de juiste aanpak is voor jouw gevel? Of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder met een gratis advies en offerte!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)