Wil je graag een vrijblijvende dakinspectie of offerte?

Specialist in gevelrenovatie

Wanneer jouw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Het is natuurlijk het visitekaartje van jouw woning en daarnaast is van belang om verdere schade aan jouw gevel te voorkomen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis. Het kan ook zorgen voor een nieuwe look van je woning.

Je hebt verschillende mogelijkheden om gevelrenovatie uit te voeren.

Optie 1: Gevelreiniging
Deze optie is van toepassing als je bestaande gevel nog in prima staat, maar hij ziet er vuil en verouderd uit. Het reinigen zorgt er ook voor dat je gevel preventief beschermd wordt tegen doorslaand vocht en vuil zodat hij er jarenlang als nieuw uitziet. De gevel reiniging gebeurt door middel van hogedruk reiniging/stralen.

TIP: Om langer te genieten van je schoongemaakte gevel, kun je ervoor kiezen om hem na het reinigen te impregneren. Dit zorgt ervoor dat vuil zich minder snel aan de buitenmuur hecht en zal een volgende reiniging veel minder snel nodig zijn.

Optie 2: Gevelrenovatie
Als je het bestaande uitzicht van de geven zoveel mogelijk wilt behouden, kun je ervoor kiezen om de bestaande gevel te renoveren. Slechte voegen ogen niet alleen onverzorgd, maar zijn ook bijzonder schadelijk voor de woning. Vocht kan zich dan namelijk opstapelen in de buitenmuur, wat tot barsten kan leiden bij vriesweer. Een permanente en verzorgde oplossing is dan het herstellen en renoveren van de voegen. De slechte voegen worden dan uitgeslepen of uitgehakt. Vervolgens wordt de gevel schoongemaakt om vuil en voegresten te verwijderen. Ten slotte kan men de nieuwe voegen plaatsen.

Bel gerust voor een afspraak, waarbij vrijblijvend Brand Totaal langs zal komen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Gratis offerte of advies?

Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen? Of zou je graag advies willen over de beste aanpak? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

Portfolio

Bekijk hier een greep uit het geleverde werk.