Wil je graag meer informatie over gevelreiniging?

Specialist in gevelreiniging

Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan jouw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat jouw gevelbekleding weer stralen. Schade aan jouw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan jouw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als jouw wand vocht doorlatend is, dan kan dat ook zorgen voor schade binnen jouw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van jouw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

Er zijn diverse manieren waar op wij een buitenmuur kunnen reinigen. De ideale methode is afhankelijk van het soort aanslag op de muur, en de wensen die je voor de reiniging hebt. Wij zullen eerst een persoonlijk reinigingsplan met jou bespreken.

Gratis offerte of advies?

Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen? Of zou je graag advies willen over de beste aanpak? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

Portfolio

Bekijk hier een greep uit het geleverde werk.