Ontvang snel een gratis & vrijblijvende offerte

Specialist in gevelreiniging

Jouw gevel weer een frisse smoel geven? Een goed gereinigde gevel geeft een compleet ander aanzicht van een woning of gebouw. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de levensduur van je gevel én de waarde van de woning.

Er zijn diverse manieren waar op wij een buitenmuur kunnen reinigen. De ideale methode is afhankelijk van het soort aanslag op de muur, en de wensen die je voor de reiniging hebt. Wij zullen eerst een persoonlijk reinigingsplan met jou bespreken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend & gratis. Zo weet je zeker dat je de juiste aanpak voor jouw woning of pand kiest.

Met meer dan 20 jaar ervaring, ben je bij Brand Totaal verzekerd van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Als nuchter en eerlijk bedrijf uit Gelderland (Doetinchem), helpen we je graag verder en zijn we snel ter plaatse!

Gevelreiniging Doetinchem

Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig?

Naast dat het de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand verbetert, draagt onderhoud aan jouw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat jouw gevelbekleding weer stralen. Schade aan jouw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan jouw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als jouw wand vocht doorlatend is, dan kan dat ook zorgen voor schade binnen jouw gebouw. Denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van jouw huis verhogen, omdat het dan in een betere staat is.

Alles in huis voor jouw gevel

Al meer dan 20 jaar zijn we specialist in geveltechniek. We zijn er dus niet alleen voor gevelreiniging. Zijn de voegen in de gevel bijvoorbeeld aan vervanging toe? Dan helpen we graag met de renovatie van een gevel. Of is de muur waterdoorlatend en krijg je hierdoor vochtproblemen in huis? Dan biedt het impregneren van de gevel uitkomst.

Wanneer je een afspraak maakt voor een gratis advies en offerte, denken we altijd met je mee. We adviseren in de beste aanpak, zodat je verzekerd bent van het beste eindresultaat!

Gratis offerte of advies?

Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen? Of zou je graag advies willen over de beste aanpak? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)
Gevel laten reinigen Doetinchem

Portfolio

Bekijk hier een greep uit het geleverde werk.