Zorg altijd dat je jouw dak goed onderhoud, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De verschillende seizoenen en weersomstandigheden hebben veel invloed op de status van jouw dak. Met name de winter kan zorgen voor problemen.

Dakbedekking in de winter

De koude omstandigheden hebben een negatieve invloed op de dakbedekking. Met name als het vriest. Vorstschade wordt veroorzaakt door het ijs dat zich heeft vastgehecht aan jouw dakbedekking. In het geval water onder het nulpunt komt, zet het immers uit. Ook sneeuwval kan vervelend zijn. Onze specialisten kijken jouw dak graag na en herstellen deze. Het liefst voor de vorstperiode natuurlijk!

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over dakproblemen in de winter? Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van dak- en geveltechniek? Of wil je graag een offerte ontvangen voor een dakinspectie op maat? Brand Totaal in Doetinchem is altijd jouw partner om jouw dak onder handen te nemen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.