Gratis dakinspectie & offerte

Dakreparatie laten uitvoeren?

Heb je last van een lekkend dak of merk je dat het dak niet goed isoleert? Dan is het slim om snel te kiezen voor dakreparatie. Als je wacht, kan de schade namelijk groter worden, en dat wil je natuurlijk voorkomen. Bij Brand Totaal helpen we je hiermee. We zijn actief in heel Nederland, bij zowel particulieren als bedrijven.

Dakreparatie kan op verschillende manieren, afhankelijk van de schade en het type dak. Soms is alleen de dakbedekking vervangen genoeg. Bij ernstigere schade moeten misschien ook de dakpanlatten worden vervangen. We komen graag bij je langs voor een gratis dakinspectie en een vrijblijvende offerte. Tijdens de inspectie bekijken we de huidige staat van het dak, zodat je exact weet wat je kunt verwachten.

Wil je nu een afspraak maken? Dan komen we binnen 1 week bij je langs voor een gratis dakinspectie en een vrijblijvende offerte. Zo weet je precies wat er aan de hand is. Heb je een lekkage en is er spoed geboden? Dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse.

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Gratis dakinspectie & offerte

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

  • 10 jaar garantie op renovatie en nieuwbouw

dakreparatie Doetinchem

Specialist in dakreparatie

Met meer dan 20 jaar ervaring.

Brand Totaal in Doetinchem is opgericht in 2001. Inmiddels werken wij al meer dan 20 jaar in Gelderland. Degelijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie vinden wij belangrijke kenmerken voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Met onze ruime kennis en ervaring, streven wij naar 100% kwaliteit en tevredenheid. Daar hoort een goed advies en eerlijke prijs bij.

Wij beschikken over de nodige ervaring en hebben alle hulpmiddelen in huis om jouw dak perfect te renoveren. Zo weet je zeker dat je de komende jaren nog hoog en droog zit. Omdat iedere situatie anders is, komen wij graag langs om vrijblijvend jouw dak te inspecteren en geven we daarna een passend dakrenovatie-advies.

We zijn er niet alleen voor het aanbrengen, vervangen of repareren van dakbedekking of een pannendak. Als totaalpartner op het gebied van dak en gevel in Gelderland, kun je bij ons terecht voor:

Onze dakwerkzaamheden

Gratis dakinspectie ontvangen?

Gratis & vrijblijvend een dakinspectie ontvangen, zodat je precies weet waar je aan toe bent? Of zou je graag advies willen over de beste aanpak? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!