Heb je last van lekkages of merk je bijvoorbeeld dat het dak niet meer goed geïsoleerd is? Dan is ons advies om zo snel mogelijk te kiezen voor een dakrenovatie. Langer wachten vergroot namelijk de kans op grotere schade. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Brand Totaal is in dat geval jouw partner. Vanuit Doetinchem werken wij het hele land bij particulieren en bedrijven om deze vraagstukken op te lossen.
Een dakrenovatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, maar heeft altijd te maken met de schade die is ontstaan. Afhankelijk daarvan kan er bijvoorbeeld alleen gekozen worden om de dakbedekking te vervangen. Is de schade erger? Dan moeten er misschien dakpanlatten vervangen worden. Met het gevolg dat het renoveren van jouw dak meer tijd in beslag neemt en dus duurder wordt.
Neem contact op voor onze mogelijkheden.

Brand Totaal: specialist in dakrenovatie

Het is echter wel verstandig om altijd een professionele partij, zoals Brand Totaal, in te schakelen voor dakrenovatie. Wij staan dus voor jou klaar om jouw dak te renoveren.
Wij beschikken over de nodige ervaring en hebben alle hulpmiddelen in huis om jouw dak perfect te renoveren. Zo weet je zeker dat je de komende jaren nog hoog en droog zit. Omdat iedere situatie anders is, komen wij graag lang om jouw dak te inspecteren en geven we daarna een passend dakrenovatie-advies.
Maar ook voor gevelrenovatie staan we voor je klaar. Wanneer jouw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis. Zelfs een goede dakgoot is onderhevig aan slijtage. Hiervoor kunnen wij ook dakgootrenovatie aanbieden.
Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

De voordelen van Brand Totaal BV

Brand Totaal in Doetinchem biedt totaalgemak voor gevel en dak. Bij ons kun je rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Erkende specialisten
  • Werkzaam in het hele land
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Iedere klus is maatwerk

Dakrenovatie uitvoeren door de specialist

Inmiddels werken wij al ruim 20 jaar door het hele land. Degelijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie vinden wij belangrijke kenmerken voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wil je meer weten over onze dakrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dakrenovatie