Vraag een gratis & vrijblijvende dakinspectie aan

Gratis dakinspectie

Een eigen woning is een kostbaar bezit, maar hoe zit het eigenlijk met het dak boven jouw hoofd? Een goed dak gaat jarenlang mee, maar dat heeft wel als voorwaarde dat je regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren en het nodige onderhoud pleegt. Vaak denk je hier pas aan als er zichtbare schade is, zoals een verstopping of lekkage. De kosten van het repareren van daken als gevolg van achterstallig onderhoud zijn veel hoger dan de kosten van een periodieke dakinspectie.

Gevel reiniging

Wat doen we tijdens een dakinspectie?

Tijdens een vrijblijvende dakinspectie zullen wij de conditie van jouw dak bekijken. De dakbedekking moet nog in goede conditie zijn en de dakpannen moeten nog goed aanhechten en mogen geen zwakke plekken bij de randen hebben. Ook is het van belang dat alle pannen nog op het dak zitten, dit kan verschoven zijn door bijvoorbeeld een storm. Daken met dakleer, een bitumen dakbedekking, vragen om periodieke dakinspectie. De naden kunnen loslaten, het dakleer kan beschadigd zijn en de waterdichtheid moet gecontroleerd worden om lekkages te voorkomen.

Daarnaast weten wij vanwege onze uitgebreide vakkennis, ervaring en oog voor detail precies waar we op moeten letten bij het inspecteren van jouw dak. We kunnen bovendien niet alleen bestaande problemen en achterstallig onderhoud opsporen, we kunnen je ook adviseren over hoe je eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Laat je niet verrassen & plan direct een gratis dakinspectie in.

Vraag je gratis dakinspectie aan

Vraag gerust een gratis dakinspectie aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)