Gratis & vrijblijvende inspectie van dak & gevel

Waarom een inspectie?

Een eigen woning is een kostbaar bezit, maar hoe zit het eigenlijk met het dak boven jouw hoofd of de staat van de gevels? Dak en gevels gaan jarenlang probleemloos mee, maar dat heeft wel als voorwaarde dat je regelmatig een inspectie laat uitvoeren en het nodige onderhoud pleegt. Vaak denk je hier pas aan als er zichtbare schade is, zoals een verstopping, lekkage of kapotte voegen. De kosten van het repareren als gevolg van achterstallig onderhoud zijn veel hoger dan de kosten van een periodieke inspectie. Laat je dus niet verrassen door hoge kosten en laat een gratis inspectie uitvoeren.

Gevel reiniging

Wat doen we tijdens een inspectie?

Tijdens een vrijblijvende inspectie van dak en/of gevel zullen wij de conditie bekijken. De dakbedekking moet nog in goede conditie zijn en de dakpannen moeten nog goed aanhechten en mogen geen zwakke plekken bij de randen hebben. Ook is het van belang dat alle pannen nog goed op het dak zitten, dit kan verschoven zijn door bijvoorbeeld een storm. Daken met dakleer, een bitumen dakbedekking, vragen om periodieke dakinspectie. De naden kunnen loslaten, het dakleer kan beschadigd zijn en de waterdichtheid moet gecontroleerd worden om lekkages te voorkomen. Aan je gevel controleren we het voegwerk en eventuele scheuren in de gevel en adviseren we hoe jouw gevel zo lang mogelijk mooi en waterdicht blijft.

Daarnaast weten wij vanwege onze uitgebreide vakkennis, ervaring en oog voor detail precies waar we op moeten letten bij het inspecteren. We kunnen bovendien niet alleen bestaande problemen en achterstallig onderhoud opsporen, we kunnen je ook adviseren over hoe je eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Laat je niet verrassen & plan direct een gratis inspectie in.

Vraag je gratis inspectie aan

Vraag gerust een gratis inspectie aan van dak en/of gevel, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)