Wil jij jouw huidige dakbedekking vervangen? Of wil jij dakbedekking professioneel laten plaatsen? Brand Totaal is in dat geval jouw partner. Vanuit Doetinchem werken wij het hele land bij particulieren en bedrijven om deze vraagstukken op te lossen. Er zijn tegenwoordig verschillende vormen van dakbedekking, zowel voor een plat als schuin dak. Hierbij kun je denken aan dakpannen, een leien dak, EPDM of aan een moderne vorm als een groen dak. Onze specialisten kijken graag bij jou op locatie naar welk type dakbedekking je hebt, wat de status ervan is en wat er precies moet gebeuren. Een goede dakbedekking is belangrijk, want hiermee kun je lekkages voorkomen en de isolatiewaarde van jouw woning vergroten. Dat wil jij toch ook? Neem contact op voor onze mogelijkheden. Inmiddels werken wij al ruim 20 jaar door het hele land. Degelijkheid, betrouwbaarheid en goede communicatie vinden wij belangrijke kenmerken voor het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wacht niet langer.

Brand Totaal: specialist in dakbedekking

Wij staan dus voor jou klaar om jouw dakbedekking te vervangen of te plaatsen. Onze dakdekkers maken in alle gevallen gebruik van bitumen dakbedekking. Wat dit is? Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte daken zoals, aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken. Het is een type dakbedekking dat al een gehele tijd populair is en in Nederland zijn de meeste platte daken hiermee bedekt. Het heeft een veelzijdige toepassing en is daarnaast ook nog geschikt voor de renovatie van daken. De dakbanen met thermstrepen hebben een dubbele functie: ze dienen als hoogwaardige toplaag én ze verspreiden de dampdruk ook gelijkmatig over het dak, waardoor er geen blaasvorming optreedt en lekkages of vochtschades worden vermeden. Deze vorm van dakbedekking wordt aangebracht op een plat dak door middel van een brander. De bitumen wordt in banen op het dak gelegd. Hierna wordt de onderkant van de bitumen dakbedekking verwarmd waardoor de bitumen aan het dak smelt.

De voordelen van Brand Totaal BV

Brand Totaal in Doetinchem biedt totaalgemak voor gevel en dak. Bij ons kun je rekenen van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Erkende specialisten
  • Werkzaam in het hele land
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Iedere klus is maatwerk

Dakbedekking aanleggen door de specialist

Wil je meer weten over onze mogelijkheden qua dakbedekking? Heb je aanvullende vragen over onze bitumineuze dakbedekking? Of wil je graag jouw dakbedekking door de ervaren specialisten laten aanleggen? In dat geval is Brand Totaal in Doetinchem jouw partner. Neem vrijblijvend contact op.

dakbedekking