Heb je last van lekkages of merk je bijvoorbeeld dat het dak niet meer goed geïsoleerd is? Dan is ons advies om zo snel mogelijk te kiezen voor een dakrenovatie. Langer wachten vergroot namelijk de kans op grotere schade. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Diverse dakrenovaties

Een dakrenovatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, maar heeft altijd te maken met de schade die is ontstaan. Afhankelijk daarvan kan er bijvoorbeeld alleen gekozen worden om de dakbedekking te vervangen. Is de schade erger? Dan moeten er misschien dakpanlatten vervangen worden. Met het gevolg dat het renoveren van jouw dak meer tijd in beslag neemt en dus duurder wordt.

Erkende specialist

Het is echter wel verstandig om altijd een professionele partij in te schakelen, zoals Brand Totaal. Wij beschikken over de nodige ervaring en hebben alle hulpmiddelen in huis om jouw dak perfect te renoveren. Zo weet je zeker dat je de komende jaren nog hoog en droog zit. Omdat iedere situatie anders is, komen wij graag lang om jouw dak te inspecteren en geven we daarna een passend dakrenovatie-advies.

Meer informatie

Wil je meer weten over het renoveren van jouw dak? Bel of mail ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze dakdekkers voor de mogelijkheden. Al ruim twintig jaar zijn wij de specialist in dak- en geveltechniek en wij gaan ook bij jou geen uitdaging uit de weg.