Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen?

Specialist in gevelrenovatie

Wanneer jouw gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Het is natuurlijk het visitekaartje van jouw woning. Daarnaast is het van belang om verdere schade aan jouw gevel te voorkomen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis.

Een mooi gerenoveerde gevel geeft weer een heel ander aanzicht van je woning.

Maak je nu een afspraak? Dan komen we binnen 1 week aan huis om een gratis & vrijblijvende offerte te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

  • 10 jaar garantie op renovatie en nieuwbouw

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Gratis dakinspectie & offerte

Dakdekker barneveld

Mogelijkheden bij gevelrenovatie

Je hebt verschillende mogelijkheden om gevelrenovatie uit te voeren:

Optie 1: Gevelreiniging

Deze optie is van toepassing als je bestaande gevel nog in prima staat, maar hij ziet er vuil en verouderd uit. Gevelreiniging zorgt er ook voor dat je gevel preventief beschermd wordt tegen doorslaand vocht en vuil, zodat hij er jarenlang als nieuw uitziet. De gevelreiniging gebeurt door middel van hogedruk reiniging/stralen.

TIP: Om langer te genieten van je schoongemaakte gevel, kun je ervoor kiezen om hem na het reinigen te impregneren. Dit zorgt ervoor dat vuil zich minder snel aan de buitenmuur hecht en zal een volgende reiniging veel minder snel nodig zijn.

Optie 2: Gevelrenovatie

Als je het bestaande uitzicht van de gevel zoveel mogelijk wilt behouden, kun je ervoor kiezen om de bestaande gevel te renoveren. Slechte voegen ogen niet alleen onverzorgd, maar zijn ook bijzonder schadelijk voor de woning. Vocht kan zich dan namelijk opstapelen in de buitenmuur, wat tot barsten kan leiden bij vriesweer. Een permanente en verzorgde oplossing is dan het herstellen en renoveren van de voegen. De slechte voegen worden dan uitgeslepen of uitgehakt. Vervolgens wordt de gevel schoongemaakt om vuil en voegresten te verwijderen. Ten slotte kan men de nieuwe voegen plaatsen.

Gratis offerte of advies?

Weet je niet zeker wat de juiste aanpak is voor jouw gevel? Of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder met een gratis advies en offerte!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)