Wil je graag meer informatie over dakgootrenovatie?

Specialist in dakgootrenovatie

In Nederland valt op jaarbasis gemiddeld genomen ongeveer 750 liter water per m². Een deel hiervan komt via daken en goten in het riool terecht en gaat vervolgens naar een waterzuivering. Mede hierdoor is het van groot belang dat deze goed blijven functioneren. Nagenoeg geen enkele dakgoot is onderhoudsarm. Zelfs een goede dakgoot is onderhevig aan slijtage. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bladeren die in de dakgoot terecht komen en daar blijven liggen en zorgen voor erosie in de dakgoot. Daarnaast zit niemand te wachten op een lekkende dakgoot. Maar wist je dat vervangen niet de oplossing hoeft te zijn?

Bespaar geld en repareer jouw dakgoot met een vloeibare gootvernieuwer. Wij hebben een 2-komponenten coating speciaal ontwikkeld voor het beschermen en levensduur verlengen van jouw zinken dakgoot. Renogoot is oplosmiddelvrij en wordt met een kwast aangebracht op de ondergrond. Renogoot is speciaal ontwikkeld voor het saneren en beschermen van oude en nieuwe dakgoten. Daarnaast zijn er talloze andere toepassingen op het gebied van afdichting waarin Renogoot kan worden toegepast.

Een ander belangrijk punt is de milieu beschermende functie van Renogoot. Met het aanbrengen van Renogoot wordt nl. voorkomen dat z.g. “zware metalen” in het af te voeren regenwater terechtkomen. Het gevolg hiervan is een lagere belasting van de waterzuiveringsinstallaties of een mindere vervuiling van het grondwater.

Gratis offerte of advies?

Gratis & vrijblijvend een offerte ontvangen? Of zou je graag advies willen over de beste aanpak? Bel gerust, stuur ons een mailtje of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder!

  • Op werkdagen binnen 24 uur reactie

  • Vrijblijvende gevel- of dakinspectie

  • Duidelijke afspraken & eerlijke prijzen

  • Binnen 1 week ter plaatse (24 uur bij spoed)

Portfolio

Bekijk hier een greep uit het geleverde werk.